måndag, maj 21, 2007

Grattis Magnus

Jag har inte bloggat på ett par dagar och det beror inte på att det inte funnits saker att rapportera från cuf-stämman, utan snarare på tidsbrist. Denna stämmas stora happening var valet av ny förbundsordförande. Magnus Andersson från Segersta valdes efter sluten omröstning med röstsiffrorna 52-46. Marie som var den andre kandidaten till ordförandeposten valdes senare till 1:e vice förbundsordförande. CUF har således två mycket kompetenta människor i toppen.
När det väljs nytt så ska också gamla avtackas. Fredrick Federley blev avtackad med pompa och ståt efter 4,5 år som förbundsordförande. Fredrick har verkligen satt CUF på kartan och det ska han ha all heder för, han kommer gå till historien som en av de mest betydelsefulla förbundsordföranden genom CUF:s historia. Personligen har jag alltid uppskattat Fredricks ärlighet och rakhet. Vi har många gånger haft delade uppfattningar om saker och ting, men alltid respeterat varandra. Fredrick är en sån person som inte hummar, baktalar andra eller döljer sina avsikter. Hos personer i allmänhet och politiker i synnerhet är detta en mycket ovanlig egenskap. Även 1:e vice förbundsordförande Annie johansson avtackades. Annie har slitit många timmar för förbundet och varit en parhäst till Fredrick. Hon är ambitiös till tusen och jag önskar henne lycka till i sitt arbete som riksdagsledamot. Avslutningsvis vill jag bara lyckönska Magnus och säga att jag tycker det ska bli roligt att få sitta i hans styrelse.

2 Kommentarer:

  • Ja den som söker han finner.....det måste ju vara för att toadörrarna på Älvstranden "skallrar" när man stänger dem som eleverna är missnöjda....de är antagligen även roten till ev. bristfälliga betyg.

    Av Anonymous Anonym, vid 11:11 em  

  • Det ligger mycket i vad du skriver Anna. Frågan är hur stor denna missnöjdhet är? Undrar om såren någonsin kan läka.

    Av Blogger Lars Nyborg, vid 8:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home