torsdag, maj 18, 2006

V- problem med kandidater

Vänsterpartiet har problem med att hitta kandidater till kommunfullmäktige listorna runt om i Värmland, antagligen i resten av Sverige också. För mig kommer det inte som någon chock. Idagens VF, läs här, berättas det att (v) har problem i Sunne, Eda, Säffle och Kil. Tro jag det, i dessa borgerliga och sunda komuner finns det tydligen ingen som vill annama partiboken. Med krav som 200 000 nya jobb i offentlig sektor, sextimmars arbetsdag, avskaffande av marknadsekonomin etc känns avskaknaden av kandidater naturlig.

Gunnar Sträng hade när han var finansminister en kulram som han använde att räkna på, nu när sossarna glömt hur man räknar kanske (s) kan låna ut räkneramen till några som hur konstigt det än kan verka behöver den bättre.

Detta borde räcka men ack, ack. Nu kräver Ohly ministerplatser i en eventuell socialistisk regering. Ohly kan tänka sig poster som rör socialfrågor, arbetsmarknad eller utrikespolitik. Hemska tanke, vi kan ha en kommunist som utrikesminisrer efter valet om det går illa. Låt oss alla hjälpas åt så det inte går så illa för konungariket Sverige.

1 Kommentarer:

  • I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
    »

    Av Anonymous Anonym, vid 7:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home