söndag, september 17, 2006

Kan bli en historisk dag

I dag, 17 september 2006, kan bli en historisk dag. I dag kan bli den dag då vi pensionerade statsminister Göran Persson och hela den socialdemokratiska Regeringen. Det kan bli den dag då en enad borgerig Allians fick chansen att styra skutan Svea. Detta kan förhoppningsvis bli den dagen som man berättar om för sina barnbarn och säger: det var då det vände förstår ni, Sverige började att föra en politik för den enskilde människan, en politik som ledde till fler arbeten och bättre statsfinanser. Den dag då den politiska grunden lades, vilket ledde till att svenska företag åter tog marknadsandelar på den globala marknaden. Dagen då vi slutade titta snett och straffa den som blev framgångsrik och tjänade pengar. Den 17 september blir förhoppningsvis dagen då vi grundade " The Swedish dream".

2 Kommentarer:

  • Håhåjaja! Nu vrir sig Elna i graven! :-)) Men i demokratisk anda vill jag bara säga grattis till dig Lars. Det är bara att inse att ni gjorde en bättre valrörelse än trötte Göran. Själv har jag efter egen begäran om en plats långt ner på S-listan i Storfors efter tre mandatperioder som ordinarie, vice ordf mm, lik förbaskat hamnat som första suppleant. Det vet man ju hur det slutar. Det räcker med ett avhopp så sitter man där igen. Å andra sidan..... Vem kan vara utan politik?

    Än en gång grattis, Lars! Och lycka till.

    Urban Lavén

    Av Anonymous Anonym, vid 11:54 em  

  • Hej Lars!

    Grattis till ett bra val både lokalt och regionalt. Ni lyckas fånga problematiken runt arbetslösheten på ett tydligare sätt, men vi kommer tillbaka. Nu får vi slicka såren och jaga majoriteten med blåslampa. Vi hörs snart.
    Mikael

    Av Anonymous Anonym, vid 12:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home