måndag, februari 23, 2009

Och dagens..

..ledare i Norra Skåne kommenterar ett par av de utspel som Moderaternas interna arbetsgrupper levererat under helgen.

Etiketter: ,

tisdag, februari 17, 2009

FBK visar vart skåpet ska stå

Äntligen. Efter gårdagens vinst mot Linköping med 6-3 och den förkrossande vinsten Mot Frölunda i lördags med 8-1 så har Färjestad intagit topplaceringen i elitserien. Det här är bara början på det som komma skall; guldet ska hem, guldet ska hem, guldet ska hem till Karlstad igen!

Etiketter:

lördag, februari 14, 2009

Sahlin tappar förtroende

Dagens ledare i NSk handlar om Sifo:s förtroendemätning mellan Reinfeldt och Sahlin. Inte helt oväntat så har Mona Sahlin tappat såväl väljarstöd som förtroende på senare tid.

Etiketter: , ,

torsdag, februari 12, 2009

hemmadebatt

I går kväll var jag på hemmadebatt, jag kaller det inte bara för hemmadebatt pga att debatten ägde rum i hemkommunen Hagfors utan även för att den handlade om rovdjur. En bra debatt tycker jag med hyfsad samsyn över partigränserna, förvisso avvek de andra partiföreträdarna från sina partiers centrala ställningstagande – men det var ju åt rätt håll de avvek så det är bara att önska dem lycka till i sitt interna arbete.

I dag har jag en ledare i Norra Skåne som handlar om den tilltagande protektionismen, samt en ledare i Värmlandsbygden som handlar om Värmlands regiontillhörighet.

torsdag, februari 05, 2009

Kärnkraft

I dag har alliansregeringen presenterat en historisk energiuppgörelse. Den är historisk av flera anledningar, dels pga den borgerliga enigheten och på grund av storsatsningen på förnyelsebar energi. Också för att den öppnar för nybyggnation av kärnkraftreaktorer.

Det har varit ett rejält mediadrev under förmiddagen. Jag har medverkat i radio- och tv-intervjuer samt talat med tidningarna. NWT har webbat om nyheten här och radioinslag finns här.

Etiketter: