söndag, juli 22, 2007

Hemvändardag och nya tider

Under helgen har jag varit hemma i Gräs. Fint väder och en trevlig hemvändardag, så förflöt lördagen. Den grilalde laxen förgyllde kvällen. I dag, söndag, har jag blivit väl medveten om att jag inte längre har flåset uppe. Aldrig tidigare, och förhoppningsvis aldrig senare, har jag blivit så trött av att kupa mina potatisar.
Jag är dock rädd för att jordbrukarfysiken för alltid är försvunnen. På farfars tid hade det varit illa. I dag finns traktorer.

söndag, juli 15, 2007

Diverse

I dag har jag en mycket slapp och skön dag i den kungliga huvudstaden. Jag är och våldgästar min vän Marie och hennes kombo Frank. Gårdagskvällen avnjöts i goda vänners lag, mat och dryck var till stort behag.

Tyvärr har det varit dåligt med mitt bloggande de senaste veckorna. Det beror på att jag helt enkelt varit trött i tangentfingrarna efter allt ledarskrivande. Som jag påpekat tidigare så finns mina ledare att läsa här.

En stor sak som hände för konungariket Sverige i går var att vår kronprinsessa fyllde 30 år. Så här i efterskott vill jag rikta ett stort och vördnadsfullt grattis till hennes höghet. Leve Victoria och leve monarkin!

tisdag, juli 10, 2007

Sahlin förvandlade Almedalen till jämmerdalen

I dagens ledare i Norrtelje Tidning skriver jag om Mona Sahlins jämmertal.

Etiketter:

tisdag, juli 03, 2007

Ledare i NT

Varje dag skriver jag ledare i Norrtelje Tidning, jag väljer att inte lägga ut alla här, dock kan det komma vissa. Ledarna finns att läsa på länken till NT, nedan till höger.